
Вьючные седла.
Начато
Lyho
, Июн 26 2008 03:46
9 ответов в теме
#1
Опубликовано 26 Июнь 2008 - 03:46
Интересуют таковые, Европпа в шпроком понимании слова и ближайшие страны востока. Никогда не копал по теме, может быть у когото уже есть определенный обьем информации? Буду благодарен.
Караколировали караколировали но не выкараколировали!
Икона как человек который хранит секрет но гденибудь обязательно проговорится.
Икона как человек который хранит секрет но гденибудь обязательно проговорится.
#2
Опубликовано 07 Ноябрь 2011 - 17:25
This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#3
Опубликовано 07 Ноябрь 2011 - 18:48
Из Люттрельдской Псалтыри:
https://www.livinghis...n...2&mode=view
Italian Baggage Train: Pannier type (look at the mule rounding the bend and the ones on the top slope carrying chests)

https://www.livinghis...n...2&mode=view
Italian Baggage Train: Pannier type (look at the mule rounding the bend and the ones on the top slope carrying chests)


This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#4
Опубликовано 15 Ноябрь 2011 - 19:50
Chroniques de Hainaut et situe l'engin vers 1450 или 1453

This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#5
Опубликовано 16 Ноябрь 2011 - 18:01
"Армия сворачивает лагерь" An Army Breaking Camp' by Giovanni Battini, c1460. (MS Canon. Class. Lat.81 f49v. Bodleian Library; Oxford)

This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#6
Опубликовано 19 Ноябрь 2011 - 23:40
https://www.kb.nl/man...10 A 11/page/40
Mercurius, schutspatroon van de reiziger, MMW 10 A 11, Koninklijke Bibliotheek Den Haag 197r
Mercurius, schutspatroon van de reiziger, MMW 10 A 11, Koninklijke Bibliotheek Den Haag 197r
This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#7
Опубликовано 20 Ноябрь 2011 - 16:54
Miniatuur door de Meester van Girart de Roussillon in Jean Wauquelin, Roman de Girart de Roussillon, 1448.Wenen, Österreichische Nationalbibliotheek, Cod. 2549, fol. 69
This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#8
Опубликовано 15 Июль 2013 - 21:51
This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#9
Опубликовано 24 Июль 2013 - 20:36
Français 12322, fol. 168v, Extraction du bol d'Arménie
Français 20311, fol. 280v, Alexandre recevant des cadeaux
Français 20311, fol. 280v, Alexandre recevant des cadeaux
This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
#10
Опубликовано 25 Январь 2014 - 15:23
Bibliothèque nationale de France, Département des manuscrits, Latin 1156B Heures de Marguerite d'Orléans ок 1430
This hard-earned status is based on nearly 20 years of medieval depiction backed by historical evidence and our goal to recreate the medieval period without compromise. (с)The Company of St. George
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
Средневековая Кухня Западной Европы https://vk.com/medieval_cuisine
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 невидимых